Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Tri trijumfa za plasman na finale Srbije “Basket4kids“

Tri trijumfa za plasman na finale Srbije “Basket4kids“

Mlađi pioniri Mladosti su sa tri ubedljive pobede osvojili prvo mesto na polufinalnom turniru “Basket4kids“ na nivou Srbije. Pred izabranicima Mihaila Šušića je najpre pala ekipa MBA iz Kragujevca, da bi prvo mesto u grupi bilo overeno ubedljivim trijumfom nad ekipom Play-a iz Kraljeva. Iako najmlađa ekipa na turniru(po šest igrača 2007. 2008.godište), mladi Čačani su krenuli stopama svojih starijih drugara koji su još uvek aktuelni šampioni nekadašnje SFRJ kada je u pitanju ovo jedinstveno košarkaško takmičenje.

Neizvesnost je izostala i u finalnom meču u kome je ekipa Mladosti sa ubedljivih 48:19 savladala OKK Šabac. Od samog početka finalne utakmice, naši igrači su stavili gostima do znanja da nemaju šta da traže u sali škole “1.novembar“. Prednost Mladosti je rasla iz minuta u minut, tako da su nošeni sjajnom podrškom sa tribina naši igrači ostvarili cilj i osvajanjem prvog mesta izborili plasman na F4 Srbije, koji je na programu u aprilu.

Košarkaški klub Mladost je po ocenama ljudi iz Sport kluba bio odličan domaćin i organizator. Pomenimo još jednom da su na polufinalnom turniru uz Mladost učestvovale i ekipe MBA iz Kragujevca, Goča iz Vrnjačke Banje, OKK Šabac, Kolubara iz Lazarevca i Play iz Kraljeva.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top