Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Mladost domaćin polufinalnog turnira Basket4kids

Mladost domaćin polufinalnog turnira Basket4kids

Košarkaški klub Mladost je u subotu 15.februara domaćin jednog od polufinalnih turnira na nivou Srbije takmičenja Basket4kids. Ovo jedinstveno takmičenje koje se održava pod pokroviteljstvom i u organizaciji sportske televizije Sport klub okuplja oko 200 pionirskih ekipa sa teritorije nekadašnje Jugoslavije. Prvi od šest polufinalnih turnira na teritoriji Srbije se održava u subotu u Čačku u novoj sali škole “1. novembar“. Domaćin je naš klub koji je još uvek aktuelni šampion ovog jedinstvenog i veoma popularnog takmičenja, jer podsećamo da je Mladost osvojila prvo mesto na turniru koji je u maju održan u Sežani.

“Ova generacija dečaka rođenih 2007. i 2008.godine ima pred sobom zaista težak zadatak koji su im “zadali“ godinu dana stariji igrači našeg kluba. Spremamo se pre svega da budemo dobri domaćini, ali i da igrama opravdamo ono što je prepoznatljivo za naš klub, koji se u prethodne dve decenije dokazao u radu sa mlađim kategorijama. Pripremamo se vredno i dečaci sa nestrpljenjem očekuju početak takmičenja, koje je veoma popularno među decom tog uzrasta. Pozivam ljubitelje košarke iz Čačka da dođu u subotu u novu i veoma lepu sportsku salu u našem gradu, daju nam podršku, a verujem da će moji mladi igrači dati sve od sebe da izborimo plasman na naredni nivo prvenstva Basket4kids“ – rekao je trener Mihailo Šušić.

Celodnevni košarkaški program u sali škole “1. novembar“ počinje u subotu 15.februara u 10 časova. Na programu će biti ukupno sedam utakmica, koje se igraju po pravilima za mlađe pionire. Pobednik turnira će obezbediti plasman na finalni turnir prvenstva Srbije. Evo rasporeda utakmica polufinalnog turnira Srbije Basket4kids“:

10,00 MBA KRAGUJEVAC – MLADOST

11,00 GOČ VRNJAČKA BANJA – KOLUBARA LAZAREVAC

12,00 PLAY KRALJEVO – MBA KRAGUJEVAC

13,00 OKK ŠABAC – GOČ VRNJAČKA BANJA

14,00 MLADOST ČAČAK – PLAY KRALJEVO

15,00 KOLUBARA LAZAREVAC – OKK ŠABAC

16,00 FINALNA UTAKMICA 

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top