Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Bitna pobeda pionira u Kraljevu

Bitna pobeda pionira u Kraljevu

Pioniri Mladosti su u okviru 16.kola Međuregionalne lige ostvarili vrednu pobedu na gostovanju u Kraljevu. U dosta kvalitetnoj i neizvesnoj utakmici izabranici Dejana Kolarevića su savladali ekipu Mašinca rezultatom 67:75.

Od samog početka utakmice naš tim je pokazao da je u stari košarkaški hram kraj Ibra došao po bodove. Već nakon nekoliko uvodnih minuta na semaforu je stajalo 2:8. Prva četvrtina je završena sa sedam poena prednosti 11:18. U nastavku utakmice gledaoci su pratili neizvesnu i izjednačenu igru. Predvođeni odličnim Stančevićem Kraljevčani su pokušavali da stignu do preokreta, ali je naš mladi tim odlično odolevao i uzvraćao. Na samo četiri minuta pre kraja na semaforu je stajalo 60:62. Usledio je adekvatan odgovor Simovića, Bugarčića, Erića, Tatića i ostalih, pa je utakmica mirno privedena kraju.

Najefikasniji u timu Mladosti je bio Jakov Simović sa 22 poena, Bugarčić je dodao 20, a Erić 14. I svi ostali igrači su dali doprinos jako važnoj pobedi, a treba istaći odličnu igru u defanzivi Gujaničića, Lišanina, Radovića i Lazovića.

Ovom pobedom Mladost se učvrstiča na četvrtom mestu sa skorom od deset pobeda i šest poraza. U narednom kolu Mladost dočekuje Slobodu iz Užica.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top