Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » “Trinaestica“ ugostila šampione

“Trinaestica“ ugostila šampione

Jedno od najpopularnijih mesta za izlazak u Čačku, cafe picerija “Trinaest“ je priredila svečanu večeru za mlađe pionire Mladosti, koji su se prošlog vikenda u Sežani okoitili titulom nezvaničnog prvaka nekadašnje Jugoslavije. Vlasnik ovog ugostiteljskog objekta Dejan Simović, inače veliki ljubitelj košarke i prijatelj našeg kluba je zajedno sa svojim sinom Nikolom koji je nekadašnji igrač Mladosti, bio pravi domaćin mladim košarkašima.

U prijatnom ambijentu su se lepo družili, ali i počastili svi članovi selekcije mlađih pionira KK Mladost. Lep gest vredan pažnje našeg sugrađanina je naišao na zadovoljstvo svih košarkaša Mladosti koji su proveli prijatne trenutke u ovom lepom i popularnom ugostiteljskom objektu.

“Zahvaljujem se našem starom i velikom prijatelju Zengi koji je i ovog puta pokazao da zna da ceni prave vrednosti. Naši košarkaši su i na ovaj način maksimalno ispoštovani, čime su dobili još jednu satisfakciju za dosadašnji vredan rad i ostvarene rezultate. Lepo smo se proveli i još jednom evocirali utiske iz Sežane, koji će nesumnjivo svima nama ostati u sećanju“ – rekao je direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top