Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Borac pobednik turnira “Koševi bez granica“

Borac pobednik turnira “Koševi bez granica“

U sportskoj dvoraani Mladost danas je završen tradicionalni međunarodni turnir “Koševi bez granica“. Prvo mesto je zasluženo pripalo mlađim kadetima Borca koji su zabeležili sve tri pobede tokom ovog turnira. Drugo mesto je osvojila Mladost, treći je Železničar, dok je na četvrtoj poziciji ekipa Lettera 22 iz Italije.

Prvog dana turnira Mladost je bila bolja od Lettere 22 sa 63:44, dok je Borac ubedljivo savladao ekipu Železničara rezultatom 74:33.

U drugom danu na programu su bile nove dve utakmice. Borac je savladao goste iz Italije sa 79:46, a Mladost je bila bolja od Železničara rezultatom 32:75.

Danas, završnog dana turnira odigrane su dve utakmice koje su i odlučile plasman ekipa učesnica. Borac je zasluženo u utakmici za prvo mesto savladao Mladost sa 74:55. Utakmica za treće mesto je donela dosta uzbuđenja i preokreta. Posle neizvesne završnice Železničar je savladao Letteru 22 rezultatom 52:47.

Najbolji strelac turnira sa 68 postignutih poena na tri utakmice je Ognjen Petrović iz Mladosti, dok su treneri doneli odluku da titulu MVP igrača turnira ponese centar Borca Lazar Maričić.

Sve ekipe su dobile pehare, dok su igrači nagrađeni medaljama. Košarkaški klub Mladost se zahvaljuje dugogodišnjim gostima i prijateljima iz kluba Lettera 22 iz Ivree, kao i našm komšijama iz Borca i Železničara koji su uzeli učešće na ovogodišnjem turniru “Koševi bez granica“.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top