Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Suze govore više od reči

Suze govore više od reči

Posebnu dimenziju turnira “Koševi bez granica“ daje dalje negovanje i još čvršće dugogodišnje prijateljstvo između košarkaških klubova Mladost i Lettera 22 iz Italijanskog grada Ivrea. I ove godine se može reći da je naše prijateljstvo i saradnja još čvršća i snažnija. Kako drugačije opisati suze zbog rastanka novih drugara i prijatelja iz Srbije i Italije.

Ovogodišnji domaćini našim dragim gostima iz Ivree su bili igrači selekcije mlađih pionira zajedno sa svojim porodicama. I tu su naši mladi košarkaši položili ispit sa najvišom ocenom, kao i pre dve sedmice u Vrnjačkoj banji ili verujemo već sutra na Ubu gde igraju finalni turnir regiona Zapadne Srbije. Bili su više nego iskreni i srdačni domaćini, a u gostoljubivost naših prijatelja iz Italije uveriće se već krajem ove godine.

Zato ne treba da čude suze na rastanku ispred sportske hale Mladost, jer dečja iskrenost i ljubav nemaju barijeru ni prema kome. Zato još jednom veliko hvala našim mladim igračima i njihovim porodicama koje su se maksimalno potrudile i uspele u tome da naši gosti puni lepih utisaka otputuju svojim kućama na severu Italije.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top