Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Mega prejaka za naše juniore

Mega prejaka za naše juniore

 

Juniori Mladosti su porazom u četvrtfinalu F8 turnira okončali jednu uspešnu sezonu. U poslednjoj utakmici prvog taakmičarskog dana izabranici Mihaila Šušića su u hali FMP u Železniku poraženi od Mege Bemax rezultatom 91:63.

Naš tim je odlično odolevao prvih dvadeset minuta, jer su Beograđani na veliki odmor otišli sa plus sedam, 46:39. Ipak u nastavku do izražaja dolazi pre svega fizička superiornost košarkaša Mege koji na kraju stižu do ubedljive pobede.

Bez obzira na poraz i eliminaciju u četvrtfinalu, moraju se odati priznanja i čestitke kako treneru Šušiću, tako i njegovim izabranicima na svemu što su učinili ove sezone. Podsetimo da su se kao prateća selekcija nakon dogovora sa Borcem plasirali u Roda ligu. Ostvarili su sjajan učinak od 12 pobeda i 10 poraza. Paralelno su igrali i Drugu srpsku ligu, gde su do poslednjeg kola bili u igri za baraž. Ono što je najbitnije je da su dobrim radom i velikim trudom napravili napredak u individualnom smislu, što će verujemo tek doći do izražaja naredne sezone, kada gro ovih igrača bude u vodećem godištu juniorske konkurencije.

MEGA BEMAX – MLADOST 91:63(29:20, 17:19, 24:10, 21:14)

MLADOST: Adžemović, Radovanović 15, Lazarević 8, Nikolić 3, Krunić, Pavićević, Dragićević 20, Kovačević, Stojanović 7, Starčević 7, Marić i Savić 3. 

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top