Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Kadeti nadomak velikog iznenađenja

Kadeti nadomak velikog iznenađenja

Kadeti Mladosti su bili nadomak velikog iznenađenja u utakmici 14.kola Triglav lige Srbije. Crvena zvezda je posle velike borbe slavila u hali kraj Morave rezultatom 55:60. Oko 200 gledalaca je posmatralo neizvesnu i borbenu utakmicu u kojoj je na kraju presudio kvalitet gostiju iz Beograda. Ekipa Aleksandra Bjelića se sjajno oduprela jednom od najkvalitetnijih timova u Srbiji. Dugo su kadeti Mladosti imali prednost, ali kako se utakmica bližila kraju, gosti su preuzeli vođstvo pretvorivši ga u trinaestu prvenstvenu pobedu. Posmatrajući statističke parameter, jasno se može videti da je čak 20 izgubljenih lopti naših igrača možda bio parameter koji je odlučio pobednika. Ostaje žal za pobedom koja nikako ne bi bila nezaslužena, ali i činjenica da kadeti Mladosti bodove vredne plasmana na finalni turnir moraju potražiti u duelima sa ravnopravnim rivalima.

Uprkos porazu Mladost sa sedam ostvarenih pobeda zauzima odlično peto mesto. U narednom kolu Mladost gostuje u Leskovcu gde se sastaje sa ekipom Actavisa.

MLADOST – CRVENA ZVEZDA 55:60 (14:18, 16:15, 11:7, 14:20)

MLADOST: Majstorović, Nikolić, Gemaljević, Kolarević, Obradović 8, V.Ilić 11, Vujović, Kurtić, Zlatanović 19, Obućina 10, Stevanović i M.Ilić 7.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top