Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Mlađi pioniri na kvalifikacionom turniru “Basket4kids“

Mlađi pioniri na kvalifikacionom turniru “Basket4kids“

Mlađi pionir KK Mladost u subotu 26.januara učestvuju na kvalifikacionom turniru takmičenja “Basket4kids“. Ovo takmičlenje je zaživelo prošle godine u organizaciji sportske televizije Sport Klub i veoma je popularno na prostoru bivše Jugoslavije.

Uz našu ekipu na kvalifikacionom turniru u Vrnjačkoj Banji će igrati Sloga iz Kraljeva, Stari Ras iz Novog Pazara, Sloga Elite iz Kraljeva, Starinski i domaćin Goč. Mladost se u prvoj utakmici od 12,30 sastaje sa ekipom Sloge, dok će od 14,30 igrati protiv Starog Rasa. Pobednik ovog turnira će se kvalifikovati na završni turnir Srbije koji se održava u aprilu. Pobednici nacionalnih turnira Srbije, BIH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Makedonije će u maju mesecu igrati za šampiona regiona.

“Zahvaljujemo se pozivu Sport Kluba da učestvujemo na ovom prestižnom takmičenju. U Vrnjačku Banju putujemo sa velikim ambicijama, jer se objektivno radi o generaciji koja ima potencijal i koja je već na okupu dve godine. U kratkom intervalu treba kvalitetno odigrati tri utakmice sa dobrim rivalima. Verujem da imamo kvalitet da se plasiramo u dalje takmičenje, ali ono što je najbitnije je da će naši igrači steći jedno novo košarkaško iskustvo“ – rekao je trener mlađih pionira Dejan Kolarević.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top