Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Poraz ravan pobedi

Poraz ravan pobedi

Malo je nedostajalo da juniori Mladosti naprave prvorazredno iznenađenje i savladaju Crvenu zvezdu. Da se to dogodilo pred oko 200 gledalaca u hali kraj Morave bilo bi potpuno zasluženo. Hrabro su se momci Mihaila Šušića suprostavil jednom od favorita ovogodišnje Roda lige, i aktuelnog prvaka regionalnog takmičenja.

Videlo se od početka da će naši igrači odigrati hrabro nošeni velikom podrškom sa tribina. Prvu četvrtinu gosti rešavaju u svoju korist sa 16:19. Uzvraća Mladost istom merom u drugih deset minuta pa se na veliki odmor odlazi sa nerešenim rezultatom, 39:39.

I u nastavku velika borba na terenu. Beograđani dolaze u jednom trenutku do maksimalnih plus sedam, ali naš tim pravi seriju od 12:2 i preokreće rezultat u svoju korist. Rezultatska klackalica je trajala faktički do samog kraja. Na plus tri za Mladost Beograđani postižu dve trojke i otvaraju vrata itekako teške pobede u Čačku. Dugotrajan aplauz sa tribina dovoljno govori o igri i borbeosti naših igrača koji su još jednom u duelu sa Crvenom zvezdom pokazali da napreduju iz utakmice u utakmicu i da im je mesto među najkvalitetnijim juniorskim ekipama Srbije.

MLADOST – CRVENA ZVEZDA  78:85(16:19, 23:20, 21:26, 18:20)

MLADOST: Adžemović, Radovanović 18, Lazarević 12, Nikolić 17, Krunić, Pavićević, Dragićević 22, Kovačević 2, Stojanović 6, Starčević, Marić i Savić 1.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top