Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Prijem za Miloša

Prijem za Miloša

Rukovodstvo grada Čačka je upriličilo prijem za juniorskog reprezentativca i doskorašnjeg člana našeg kluba Miloša Jankovića. Miloš je u dresu reprezentacije Srbije osvojio ovog leta srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Češkoj, a bio je učesnik i Evropskog prvenstva U20 u Estoniji. Na prijemu u kabinetu gradonačelnika Čačka, biranim rečima se Milošu i ostalim prisutnima obratio predsednik Skupštine grada Veljko Negovanović.

miloš i veljko

“Miloš svakako nastavlja jedan sjajan niz košarkaških asova poniklih u našem gradu. Predanim radom je stigao do dresa reprezentacije u kome na sjajan način predstavlja naš grad i ja mu se iskreno zahvaljujem na tome i čestitam uz želju da njegova karijera i dalje ide uzlaznom putanjom“.

Čestitkama se pridružio i zamenik gradonačelnika Radenko Luković, koji je Milošu uručio prigodan poklon. Zahvaljujući se na prijemu i ukazanoj pažnji Miloš Janković je rekao sledeće:

“Ovo leto je samo nastavak prethodnih u kojima sam takođe osvajao medalje u dresu reprezentacije. Želeo bih da se zahvalim i svima u mom matičnom klubu Mladosti, koji su svako na svoj način utkali sebe u ovu medalju. Ja sam od pre par dana i zvanično igrač ABA ligaša Radničkog iz Kragujevca i trudiću se da opravdam poverenje i na pravi način reprezentujem i svoj klub i svoj grad“.

miloš i radenko

Uz Miloša prijemu je prisustvovao i direktor KK Mladost Dobrilo Jojić, koji je istakao da je i Milošev rezultat pokazatelj dobrog rada u klubu.

“Miloš je sa ovom medaljom do sada najtrofejniji igrač u istoriji kluba. Nadam se da će mnogi mladi košarkaši slediti njegov put, jer je pokazao kako se iz Mladosti može do reprezentacije i Jadranske lige. Zahvaljujem se na prijemu i očekujem da će rukovodstvo grada i dalje na pravi način prepoznavati rad i rezultate našeg kluba“.

miloš i joja

Milošu Jankoviću je na prijemu čestitao i Nemanja Trnavac, član Gradskog veća zadužen za sport koji je takođe pohvalio rad našeg kluba.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top