Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Vučićević u PAOK-u

Vučićević u PAOK-u

zof

Jedan od najstandardnijih igrača Mladosti u protekloj sezoni Goran Vučićević, se od nedelje nalazi u Solunu gde se priključio pripremama PAOK-a. Dvadesettrogodišnji bek Mladosti je već u dva navrata boravio u Solunu nakon okončanja sezone, a podatak da su mu čelnici Grčkog košarkaškog velikana uputili poziv da se odazove na zvaničan početak priprema, dovoljno govori da je ostavio više nego povoljan utisak.

“Ukazala mi se šansa koja se ne propušta. Dobre igre u dresu Mladosti nisu ostale neopažene tako da sam u junu boravio u Solunu. Izlišno je trošiti reči o tradiciji i veličini jednog od najvećih Grčkih košarkaških klubova. Zahvalio bih se rukovodstvu Mladosti što su mi omogućili da se pre svega maksimalno razigram u prethodne dve sezone, a onda i da bez problema mogu da promenim sredinu. Nadam se da ću se izboriti za dobar status u PAOK-u i daću sve od sebe da ostvarim dečačke snove“ – rekao je Goran pred polazak za Solun.

Goran Vučićević je rođen1990.godine. Prošao je kroz sve mlađe selekcije Borca, a u poslednje tri sezone je bio jedan od najstandardnijih košarkaša Mladosti u prvenstvu prve B lige.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top