Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Miloš Janković u Kragujevcu

Miloš Janković u Kragujevcu

milos jankovic

Jedan od najtalentovanijih igrača rođenih 1994.godine i standardni član reprezentativnih selekcija Miloš Janković je juče počeo novi pripremni ciklus u dresu ABA ligaša Radničkog iz Kragujevca. Igrač koji je ponikao u našem klubu, prošao sve mlađe selekcije, a u poslednje dve sezone bio jedan od nosilaca igre prvog tima je tako napravio veliki korak u svojoj karijeri i došao nadomak velike košarkaške scene.

miloš“Želeo bih najpre da se zahvalim svim trenerima sa kojima sam proteklih desetak godina radio u Mladosti. Svi oni su utkali svoj deo u mom velikom uspehu. Na pripreme Radničkog odlazim posle veoma burnog reprezentativnog leta u kome sam nastupao na Svetskom i Evropskom prvenstvu. Srebrna medalja iz Češke je veliki moptiv i iskreno se nadam da ću se nametnuti treneru Nikoliću i izboriti za nastup u Jadranskoj ligi. Svom matičnom klubu i svim ljudima u njemu želim puno uspeha i to će za mene uvek biti moja druga kuća“ – rekao je novi igrač Radničkog Miloš Janković.

Miloš je već godinama unazad stožer svih selekcija za koje je nastupao. U dresu Mladosti je od prvih košarkaških dana. Osvojio je bronzanu medalju na juniorskom prvenstvu 2011.godine u Vršcu, a pre dve sezone je bio MVP HEBA juniorske lige Srbije. Sa reprezentacijom Srbije osvojio je ukupno tri medalje na zvaničnim FIBA prvenstvima.

“Miloš je svojim ponašanjem i odnosom prema klubu zaslužio maksimalno korektan odnos svih nas. Raduje nas cčinjenica da će se oprobati u ABA ligi i nadam se da će na pravi način reprezentovati naš klub koji mu želi mnogo sreće i uspeha u daljoj karijeri“ – rekao je direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top