Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Marko Radovanović novi član Crvene zvezde

Marko Radovanović novi član Crvene zvezde

sp-radovanovic1

Jedan od najtalentovanijih košarkaša našeg kluba Marko Radovanović je postao novi član Crvene zvezde. Talnetovani junior je potpisao stipendijski ugovor sa renomiranim klubom i već se preselio u Beograd. Dogovor rukovodstava dva kluba je postignut na obostrano zadovoljstvo, a takvo raspoloženje nije krio ni mladi košarkaš.

“Ovo je veliki korak u mojoj karijeri i mogu reći ispunjenje dečačkih snova. Želeo bih da se zahvalim svim trenerima koji su me trenirali prethodnih godina od škole košarke, pa do prelaska u Crvenu zvezdu. Takođe se zahvaljujem velikom broju saigrača i rukovodstvu kluba, jer sam od svih imao maksimalnu podršku. Prelazak u Crvenu zvezdu predstavlja i veliku obavezu i nadam se da ću opravdati poverenje, kako ljudi iz mog već bivšeg, tako i sadašnjeg kluba“ – rekao je za naš sajt Marko Radovanović.

Veliku posredničku ulogu u realizaciji ovog prelaska imao je i direktor KK Mladost Dobrilo Jojić, koji je u Beogradu i finišaro sve detalje oko selidbe Radovanovića u trofejni klub.

“Marko je samo nastavio tradiciju prelaska naših talentovanih igrača u velike klubove. Marko je već najavio veliki potencijal i nadam se da će se u Beogradu razvijati kako se i očekuje. Želimo mu puno uspeha i nadam se da će krenuti stopama Majstorovića, Avramovića i još velikog broja naših igrača koji sa velikim uspehom nose dresove drugih klubova. Takođe Markov prelazak u Crvenu zvezdz treba da bude putokaz našim mladim igračima da se iz Mladosti može stići do velikih klubova“ – zadovolajn je direktor kluba Dobrilo Jojić.

Svi u košarkaškom klubu Mladost žele Marku puno uspeha u dresu novog kluba, sa željom da ostvari zavidnu igračku karijeru, ali i ne zaboravi svoje košarkaške početke i klub u kome je savladao košarkašku azbuku.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top