Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Pioniri peti na finalnom turniru KSS

Pioniri peti na finalnom turniru KSS

pioniri-12-13-1
Pioniri košarkaškog kluba Mladost okončali su svoje učešće na finalnom turniru KSS u Vrnjačkoj Banji. Izabranici Dejana Kolarevića su poraženi od novog prvaka Srbije Crvene zvezde rezultatom 102:64.
Fizička domonacija Beograđana, koji su svoju neprikosnovenost pokazali na finalnom turniru, bila je uočljiva već nakon prvih deset minuta. Taj period igre pioniri Crvene zvezde su rešili u svoju korist sa ubedljivih 14:31. U drugom periodu naši mladi igrači odolevaju fizički jačem rivalu i tu četvrtinu dobijaju sa 20:19. U drugih dvadeset minuta pioniri Crvene zvezde povećavaju prednost i na kraju stižu do ubedljivog trijumfa.
Najefikasniji u timu Mladosti su bili Uroš Jovančević i Đorđe Stojanović, koji su postigli po 24 poena.
Nastavak utakmice su obeležile i scene koje ne priliče sportskim utakmicama, posebno mlađih kategorija. Trener našeg tima je u 35.minutu dobio isključujuću grešku, nakon čega su pojedini gledaoci ubacili plastične flaše na teren. Delegat utakmice Ljubičić iz Kragujevca je odlučio u dogovoru sa sudijama da se hala “Vlade Divac“ isprazni, tako da je finiš utakmice odigran pred praznim tribinama.
U konačnom plasmanu naši pioniri su zauzeli peto mesto u Srbiji što se svakako može smatrati uspehom. Podsećamo da su pioniri Mladosti na finalnom turniru poraženi od Zvezdare sa 66:77, dok su ubedljivo savladali Nibak rezultatom 102:73.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top