Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » KK Mladost Čačak – KK Vojvodina Novi Sad 85:83 (kadeti)

KK Mladost Čačak – KK Vojvodina Novi Sad 85:83 (kadeti)

Umalo od gotovog veresija. Tako se u jednoj rečenici može dati komentar zanimljive utakmice 18.kola ABS kadetske lige Srbije, u kojoj je Mladost savladala Vojvodinu sa 85:83. Zanimljivo je da su izabranici Mihaila Šušića svih 40 minuta bili u vođstvu, a da su gosti u poslednjim trenucima meča bili nadomak preokreta. Počelo je odlično za kadete Mladosti koji su svoje vršnjake iz Novog Sada dočekali u hali kraj Morave.Prva četvrtina je završena rezultatom 27:20, da bi do odlaska na odmor domaći povećali svoju prednost na plus 11, 53:42. I u nastavku utakmice se ništa bitnije ne menja na terenu, do poslednjih pet minuta. Razlika je bila dvocifrena, ali se borbeni Novosađani predvođeni maestralnim Rovićem nisu predavali. Kadeti Mladosti nemaju rešenja za zonu Novosađana, a gosti u samom finišu stižu do zaostatka od svega dva poena, razlike kojom je i okončan ovaj meč.

U domaćem timu bolji od ostalih su bili Radovanović sa 22, Gavrilović sa 20, Kočović sa 19 i Popović sa 17 postignutih poena. Utakmicu je u potpunosti obeležio košarkaš Vojvodine Miloš Rović, koji je postigao čak 37 poena, što je aplauzom pozdravilo oko 200 gledalaca u hali kraj Morave.

Kadeti Mladosti se nakon 18 odigranih kola nalaze na deobi trećeg mesta sa skorom od 14 pobeda i četiri poraza. U narednom 19.kolu izabranici Mihaila Šušića gostuju ekipi Vršca.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top