Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » KK Mladost Čačak – Mladost Zaječar 95:76 (kadeti)

KK Mladost Čačak – Mladost Zaječar 95:76 (kadeti)

Duel imenjaka u okviru 15 kola kadetske lige Srbije je zasluženo pripao Čačanima. Nakon neugodnog poraza u derbiju od Crvene zvezde izabranici Mihaila Šušića su se vratili na pobednički kolosek. Prva četvrtina je dosta lako i ubedljivo pripala čačanskim kadetima rezultatom 26:13. U drugoj četvrtini borbeni Zaječarci se aktivno vraćaju u igru i do velikog odmora dolaze do zaostatka od samo četiri poena. Izjednačena igra se nastavlja do polovine trećeg perioda kada košarkaši Mladosti iz Čačka odlaze na prednost preko 15 poena. U samoj završnici trener Šušić ukazuje šansu i golobradim pionirima Jovančeviću i Stojanoviću, a utakmica se završava ubedljivom pobedom rezultatom 95:76.

Dvocifreni učinak u domaćem timu su imali Kočović sa 21, Popović sa 19, Gavrilović sa 15, Radovanović sa 14 i Tutunović sa 12 postignutih poena. Bolji od ostalih u borbenoj ekipi iz Zaječara je bio Anđelković koji je sa 28 postignutih poena poneo epitet najefikasnijeg aktera utakmice.

Kadeti Mladosti su i dalje u samom vrhu tabele sa skorom od 12 pobeda i tri poraza. U narednom kolu ih očekuje derbi u Zemunu.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top