Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » KK MLADOST Čačak – SPARTAK

KK MLADOST Čačak – SPARTAK

Košarkaši Mladosti su zabeležili treću uzastopnu pobedu, kojom su u dobroj meri popravili svoje šanse da sde i naredne sezone takmiču u drugoj muškoj ligi. Mladi čačanski košarkaši su silno motivisani ušli u meč sa Subotičanima i već nakon prve četvrtine najavli šestu pobedu u prvenstvu. Taj period su izabranici Vladimira Zlatanovića rešili u svoju korist 23:9. Do velikog odmora prednost Mladosti raste, tako da se prvo poluvreme završava rezultatom 45:25. Pitanje pobednika je definitivno rešeno u trećoj četvrtini, tako da je trener domaćih iskoristio priliku da u završnici ukaže šansu i najmlađim igračima u ekipi.

Ponovo je briljantnu partiju pružio mladi reprezentativac Miloš Janković koji je postigao 24 poena, ali i zabeležio 17 skokova. Svi ostali su bili na visini zadatka, tako da konačnih i ubedljivih 84:60 najbolje odslikavaju ono što se dešavalo u sportskoj dvorani Mladost pred oko 200 gledalaca.

Mladost je trenutno deveta sa skorom od šest pobeda i devet poraza. U narednom kolu čačanski B ligaš gostuje u Obrenovcu gde se sastaje sa ekipom Radničkog.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top