Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Sećanje na Cveka ne bledi

Sećanje na Cveka ne bledi

 

Košarkaški klub Mladost u četvrtak 6.febrauara organizuje četvrti memorijalni turnir Dragan Cvetković Cvek. Turnir se igra u znak sećanja na našeg velikog prijatelja i trenera koji nas je upravo tog dana 2016.godine iznenada napustio. Ovim memorijalnim turnirom KK Mladost čuva od zaborava lik i delo velikog čoveka i košarkaškog pregaoca koji je više od dve decenije proveo u klubu, ostavivši nemerljiv i neizbrisiv trag.

“Suvišno je pričati kakav je to gubitak bio pre svega za porodicu, ali i naš klub. Zaista su retki ljudi kakav je bio Cvek. Bez njegovog košarkaškog i trenerskog dela Mladost svakako ne bi danas izgledala ovako. Ugradio je celog sebe u razvoj kluba i nesebično mu je darivao košarkaško umeće svakog dana. najmanje što klub može da učini je organizacija ovog memorijalnog turnira. Koristim priliku da se zahvalim našim prijateljskim klubovima Takovu, Borcu i Železničaru, koji su se i ove godine odazvali i učestvuju na turniru. Ujedno bih pozvao sve koji su poznavali Cveka da se u četvrtak družimo sa mladim košarkašima i još jednom se setimo našeg velikog druga“ – rekao je direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

Četvrti memorijalni turnir Dragan Cvetković Cvek se igra u četvrtak 6.februara u novoj sali škole “1. novembar“. U prvoj utakmici od 9,30 se sastaju mlađi pioniri Mladosti i Železničara, dok sat kasnije igraju Borac i OKK Takovo. Posle svečanog otvaranja turnira uslediće utakmice za treće, odnosno prvo mesto na turniru.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top