Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Stopostotan uspeh naših selekcija u MRL

Stopostotan uspeh naših selekcija u MRL

Selekcije košarkaškog kluba Mladost su ostvarile sve tri pobede u prvenstvenim utakmicama Međuregionalne lige za kadete i pionire.

Najpre su u subotu izuzetno ubedljivi bili kadeti. Izabranici Darka Tanasijevića su bez većih problema ubedljivo savladali Prvu petoletku iz Trstenika sa 96:46. Takav epilog se nije nazirao posle prve četvrtine koja je završena rezultatom 16:15. Ipak, naši kadeto od tog momenta igraju veoma borbeno i angažovano tako da prednost raste iz minuta u minut. Naš tim se nalazi u samom vrhu tabele sa skorom od 8 pobeda i samo jednim porazom.

U nedelju su na sceni bili pioniri. Tim Mladosti je posle neugodnog poraza u Kraljevu veoma brzo stao ponovo na pobednički kolosek. Ekipa Dejana Kolarevića je bez većih problema savladala OKK Užice sa 69:51. Time se naš mladi pionirski tim revanširao Užičanima za poraz u prvom delu prvenstva. Sa skorom od osam pobeda i pet poraza Mladost je na sjajnoj deobi četvrtog mesta, ako se u obzir uzme činjenica da je ovaj tim ubedljivo najmlađi u ligi.

Prijatno su danas iznenadili i igrači Top zicera. Ekipa Uroša Mijailovića je savladala Slogu u Kraljevu sa sjanih 62:82. Ovo je treća pobeda Top zicera koja će igračima svakako mnogo značiti u nastavku prvenstva Međuregionalne lige.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top