Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Pioniri Mladosti najuspešnija ekipa Čačka za 2019.godinu

Pioniri Mladosti najuspešnija ekipa Čačka za 2019.godinu

Pioniri KK Mladost su proglašeni za najuspešniju ekipu mlađih kategorija našeg grada za 2019.godinu. Ovo prestižno priznanje je uručeno našem timu na svečanom proglašenju koje je održano u utorak 17.decembra u hotelu Morava u organizaciji Čačanskog sportskog saveza.

Podsećamo da je pionirski tim KK Mladost u godini koja broji svoje poslednje dane najpre ubedljivo osvojio prvo mesto u prvenstvu Zapadne Srbije KSS. Potom je nakon osvojenih prvih mesta na turnirima Zapadne Srbije, ali i naše države, osvojeno i prvo mesto na prvenstvu nekadašnje Jugoslavije u okviru takmičenja Basket4kids. U novoj takmičarskoj sezoni pioniri Mladosti(2006.godište) su se plasirali u Međuregionalnu ligu i u konkurenciji sa godinu dana starijim rivalima nakon devet kola zauzimaju treće mesto sa skorom od 6 pobeda i tri poraza. Poslednji ispit u 2019.godini će imati u Ivrei gde učestvuju na velikom međunarodnom turniru “Canestri senza reti“. Nagradu je u ime svojih drugova primio kapiten Pavle Nikolić.

Posebno priznanje je primio i Jakov Simović, koji je proglašen za MVP igrača na završnim turnirima prvenstva Zapadne Srbije i Basket4kids u Sloveniji.

Naši igrači su u prelepom ambijentu hotela Morava nagrađeni gromoglasnim aplauzom prisutnih gostiju iz sveta sporta i članova gradskog rukovodstva.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top