Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Brejk pionira u Kruševcu

Brejk pionira u Kruševcu

U utakmici 9.kola Međuregionalne lige za pionire ekipa Mladosti je zabeležila vrednu pobedu na gostovanju u Kruševcu. Posle 40 minuta velike borbe ekipa Dejana Kolarevića je slavila rezultatom 61:67.

Do šeste pobede u sezoni naši pioniri su stigli posle velikog preokreta. Prva četvrtina je završena rezultatom 16:17. U drugih deset minuta do izražaja je došla pre svega fizička prednost godinu dana starijih Kruševljana koji taj period rešavaju u svoju korist sa 23:12, pa na veliki odmor odlaze sa deset poena prednosti. U nastavku utakmice potpuno drugačija slika na terenu hale sportova u Kruševcu. Iako opterećeni ličnim greškama naši igrači su zaigrali daleko borbenije i angažovanije u odbrani. Jakov Tatić je sa dve uzastopne trojke vratio samopouzdanje našem timu koji je konačno počeo da liči na sebe. Erić i Bugarčić se priključuju u samom finišu, pa Mladost pre svega zahvaljujući odličnoj igri u trećoj deonici(8:22) stižu do veoma značajne, šeste pobede u prvenstvu. Ovim trijumfom Mladost se učvrstila na deobi trećeg mesta, što predstavlja potvrdu kvaliteta i talenta ovog tima, koji je ubedljivo najmlađu u MRL.

U narednom kolu naši pioniri u nedelju od 17,30 dočekuju Slogu iz Kraljeva.

OKK KRUŠEVAC – MLADOST 61:67(16:17, 23:12, 8:22, 14:16)

MLADOST: Radović 6, Marić, Bugarčić 18, Simović 2, Nikolić 6, Mirković, Bjelić, Obradović, Tatić 9, Lazović, Erić 22 i Jelić 4. 

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top