Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Pioniri startovali pobedom u MRL

Pioniri startovali pobedom u MRL

Iako najmlađi tim u međuregionalnoj ligi Mladost je na startu sezone pokazala da će biti tvrd orah za sve rivale. Ekipa Dejana Kolarevića je posle velike borbe savladala tim Pleja iz Kraljeva sa 63:56, na zadovoljstvo gledalaca u hali Mladost.

Od samog početka utakmice naši mladi igrači su nametnuli svoj ritam igre koji nikako nije odgovarao Kraljevčanima. Prvih deset minuta igre Mladost je rešila u svoju korist sa 19:11. Gosti su se bolje snašli u drugom kvartalu tako da se na veliki odmor otišlo sa rezultatom 29:29. U trećem periodu rezultatska klackalica na terenu. Ulaskom u igru mladog Obradovića koji je uspeo da zaustavi najboljeg igrača gostiju Jordovića Mladost stiže u finišu do prednosti koja je bila nedostižna za igrače iz Kraljeva. Usledili su značajni poeni Jelića, Erića, Tatića, Simovića i Nikolića, pa je poslednji zvuk sirene označio i početak velikog slavlja.

Pobeda dobija na značaju ako se u obzir uzme činjenica da zbog povreda u timu nisu bili Bugarčić i Lišanin, a sam meč su igrali nedovoljno oporavljeni Simović, Nikolić i Tatić. U narednom kolu Mladost u nedelju gostuje ekipi Užica.

MLADOST – PLAY 63:56(19:11, 10:18, 15:12, 19:15)

MLADOST: Radović, Bjelić, Simović 10, Nikolić 6, Mirković, Gujaničić, Obradović, Tatić 12, Erić 17, Petrović, Ostojić i Jelić 18.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top