Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » REZULTATI SELEKCIJA KK MLADOST

REZULTATI SELEKCIJA KK MLADOST

Prethodnog vikenda je počela nova sezona kada su u pitanju mlađe kategorije. Na sceni je bilo pet naših ekipa koje su nastupale u prvenstvenim utakmicama.

Pioniri Top zicera(2005.godište našeg kluba) su porazom počeli sezonu u Međuregionalnoj ligi. Ekipa Uroša Mijailovića je posle velike borbe poražena u Kraljevu od Sloge Elite rezultatom 69:63. U istom takmičenju pioniri Mladosti(2006.godište) u četvrtak od 18,45 dočekuju u hali SC Mladost ekipu Pleja iz Kraljeva.

U okviru prvog kola regionalne lige za pionire naša podmlađena ekipa je slavila na gostovanju u Lučanima rezultatom 83:88. U dosta neizvesnoj i efikasnoj utakmici ekipa Dejana Kolarevića je na kraju zasluženo slavila i tako pobedom počela takmičenje u konkurenciji sa starijim timovima.

U kategoriji mlađih pionira naš klub ima tri prijavljene selekcije dečaka rođenih 2007. i 2008. godine. Mladost 1 je ubedljivo savladala OKK Takovo iz Gornjeg Milanovca sa 65:13. U duelu Mladosti 2 i Mladosti 3 bolji su bili “gosti“ koji su pobedili rezultatom 19:50.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top