Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Počinje takmičarska sezona za sve selekcije Mladosti

Počinje takmičarska sezona za sve selekcije Mladosti

Predstojećeg vikenda zvanično startuje nova takmičarska sezona. Kao i svake godine KK MLadost će i u predstojećih sedam meseci imati veliki broj selekcija, posebno mlađih kategorija.

Prvi tim koji predvodi trener Aleksandar Bjelić će se takmičiti u drugoj regionalnoj ligi zapad. Reč je o izuzetno mladom timu koji će imati svega dva seniorska igrača. Cilj je da se pruži što veća prilika talentovanim igračima i da se stvara baza za kvalitetnije rezultate narednih sezona.

Zbog nerazumne odluke KSS da u Roda i Triglav ligi Srbije mogu igrati samo selekcije čiji seniorski timovi imaju najmanje status Prve regionalne lige, Mladost ove sezone neće nastupati u pomenutim rangovima takmičenja. Za utehu ostaje da gro igrača juniorskog i kadetskog tima Borca upravo dolaze iz našeg kluba, pa ćemo naravno pratiti njihove rezultate i radovati se svakom uspehu. Kadetski tim Mladosti će ove godine igrati Međuregionalnu ligu, a predvodi ga trener Darko Tanasijević. Drugi kadetski tim će nastupati u regionalnoj ligi.

Prateća generacija pionira, dečaka rođenih 2006.godine će se takođe nadmetati u Međuregionalnoj ligi. Izabranici Dejana Kolarevića će sticati neophodno iskustvo u konkurenciji godinu dana starijih igrača, što svakako predstavlja veliki uspeh. Pored toga ova selekcija će paralelno igrati i regionalnu pionirsku ligu. Obe lige će igrati i generacija dečaka rođenih 2005.godine koje predvodi naš mladi trener Uroš Mijailović, a koji će ove sezone nastupati pod imenom kluba Top Zicer.

Najbrojniji su mlađi pioniri. Mladost širokom bazom od dečaka rođenih 2007. i 2008.godine želi da dođe do što više kvalitetnih igrača. S’toga ne čudi činjenica da će se u regionalnoj ligi takmičiti čak tri selekcije koje će voditi treneri Vlade Tutunović, Mihailo Šušić i Srbo Ristanović.

Naših osam takmičarskih selekcija već narednog vikenda počinju svoje sezone, a vas poštovani roditelji i navijači pozivamo da budete uz naše mlade igrače koji će verujemo i ove godine potvrditi visok renome našeg kluba, posebno kada je u pitanju rad sa najmlađima.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top