Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Kadeti na F8 turniru Triglav lige Srbije

Kadeti na F8 turniru Triglav lige Srbije

Kadeti košarkaškog kluba Mladost putuju u petak u Beograd gde će učestvovati na F8 turniru Triglav lige Srbije. Izabranici Aleksandra Bjelića su kroz ligaški deo sezone izborili plasman na završni turnir osvojivši šesto mesto sa po 11 ostvarenih pobeda i poraza. Lep uspeh ove generacije, koja je tako svrstala naš klub među mali broj onih koji na finalnim turnirima imaju predstavnike u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji.

“Ova generacija je faktički formirana u avgustu prošle godine. Saradnjom našeg kluba i Borca je napravljena zajednička selekcija, kojoj su pridodati i braća Ilić iz Gornjeg Milanovca. Mislim da je ekipa rasla iz utakmice u utakmicu i na kraju moram biti zadovoljan igramaa i rezultatima ostvarenim u ligaškom delu sezone. Očekuje nas finalni turnir na kome će se predstaviti osam najboljih kadetskih ekipa u Srbiji. Naš rival u četvrtfinalu je ekipa Vizure koja nam je nanela dva poraza tokom lige. Sigurno je da su oni favoriti i na F8 turniru, ali je svakako drugačije igrati kada se nema prava na grešku. Mi rasterećeni putujemo u Beograd sa željom da damo svoj maksimum u ovom trenutku i potajno se nadamo da možemo izboriti plasman među četiri najbolja tima u Srbiji“ – rekao je trener kadeta Mladosti Aleksandar Bjelić.

Utakmica između Vizure i Mladosti je na programu u petak od 19,15 u beogradskoj hali Mega Fektori. Poslednjem meču četvrtfinala prethodiće utakmice u kojima se sastaju Mega Bemax – Mladost Veternik, Partizan – Radnički i Crvena zvezda – Konstantin.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top