Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Jak otpor juniora

Jak otpor juniora

Ako se uzme u obzir da su samo 15 sati ranije igrači Mladosti ostvarili veoma bitnu pobedu na gostovanju u Lajkovcu (54:83) u okviru druge muške lige, onda im se mora odati priznanje na partiji koju su pružili u duelu sa Mega Bemaxom. Gosti iz Beograda su sa ulogom favorita stigli u Čačak, a konačnih 74:89 ne odslikavaju realno zbivanja na parketu. Kvalitetan tim Mege koji predvodi sa klube nekadašnji igrač Borca Branko Milisavljević, je konstantno imao prednost, ali se naši igrači nisu predavali. Uspeli su u poslednjoj četvrtini u par navrata da stignu do minus pet, ali očigledno nisu imali pre svega snage za preokret. Bolji od ostalih u našem timu je bio borbeni Andrija Stojanović koji je sa 24 postignuta poena bio prvi strelac utakmice.

Bez obzira na poraz juniori Mladosti se i dalje nalaze na odličnoj šestoj poziciji, sa koje će najverovatnije startovati na finalnom turniru. U narednom kolu ekipa Mihaila Šušića gostuje u Beogradu gde se sastaje sa Crvenom zvezdom.

MLADOST – MEGA BEMAX 74:89(24:25, 14:18, 22:23, 14:23)

MLADOST: Trifunović, Radovanović 8, Lazarević, Nikolić 8, Krunić, Pavićević 5, Dragićević 18, Kovačević 4, Stojanović 24, Starčević, Marić i Savić 7.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top