Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Bugarčić brži od sirene

Bugarčić brži od sirene

Gradski derbi regionalne lige mlađih pionira je doneo veoma uzbudljivu i neizvesnu igru. Mladost je kao domaćin savladala Borac kraj Morave sa 54:52, poenima Đorđa Bugarčića u bukvalno poslednjoj sekundi utakmice. Da je epilog bio drugačiji svakako ne bi bilo nezasluženo, jer su mlađi pioniri Borca odigrali možda i najbolju utakmicu u sezoni.

Mladost je do jedanaeste uzastopne pobede u sezoni stigla teže nego što se očekivalo. Podatak da je nad Borcem zabeleženo nekoliko uzastopnih pobeda je verovatno uticao da naši mladi igrači ne uđu u meč sa energijom loja treba da ih krasi na svakoj utakmici. Borac je uglavnom imao prednost, ali ako nešto treba pohvaliti u igri naašeg tima to je svakako odlična koncetracija prilikom izvođenja slobodnih bacanja. Dosta indisponiranih igrača je bilo u našem timu, ali su Simović i Bugarčić bili ta motorna snaga koja nije dozvolila prvi poraz u sezoni. Petnaest sekundi pre kraja Radović sa linije slobodnih bacanja donosi izjednačenja. Simović četiri sekunde pre kraja promašuje sa poludistance, a Bugarčić sa zvukom sirene pogađa o tablu i donosi veliku radost našem timu.

MLADOST – BORAC 54:52(9:13, 19:13, 12:15, 14:11)

MLADOST: Radović 2, B.Erić 2, Simović 13, Nikolić 3, Petrović, Lišanin, Obradović 3, Erić D. 2, Lazović 1, Mirković 3, Tatić 6 i Bugarčić 16. 

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top