Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Cveku u čast

Cveku u čast

U sportskoj dvorani Mladost danas je održan treći memorijalni turnir “Dragan Cvetković Cvek“. Na turniru su učestvovali mlađi pioniri Borca, Takova, Železničara i domaćina Mladosti. Odigrane su četiri lepe utakmice, a pobednički pehar se našao u rukama mlađih pionira Mladosti.

U prvoj polufinalnoj utakmici Mladost je sa 44:21 savladala Železničar. dok je drugo polufinale zasluženo pripalo Borcu koji je duel protiv Takova rešio u svoju korist sa 41:20. Utakmica za treće mesto je donela dosta više neizvesnosti. Železničar je ipak bio bolji i rezultatom 42:30 savladao ekipu iz Gornjeg Milanovca.

U finalu su se sastali stari rivali i sportski prijatelji Mladost i Borac. Domaćin je od samog početka utakmice nametnuo svoj ritam i već posle prve četvrtine trasirao put ka pobedi. Tada je na semaforu stajalo 20:5. Do kraja utakmice košarkaši Borca su pokušavali da uhvate priključak, ali je Mladost kontrolisala utakmicu i mirno je privela kraju. Konačnih 44:25 realno odslikavaju sliku na terenu sportske hale Mladost.

Pehare svim ekipama koje su učestvovale na turniru su uručili članovi Cvekove porodice, koji su zajedno sa trenerima kluba danas obišli večnu kuću našeg velikog druga i prijatelja.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top