Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Juniori bolji od Beka

Juniori bolji od Beka

U okviru 14.kola Roda juniorske lige Srbije ekipa Mladosti je ostvarila izuzetno bitnu pobedu. U duelu sa direktnim rivalom u borbi za plasman na finalni turnir naši junior su bili bolji od Beka rezultatom 76:63.

Početak utakmice nije nagoveštavao takav epilog jer su gosti dominirali. Veoma brzo su došli do prednosti I prvu četvrtinu su okončali sa osam poena viška. U drugih deset minuta adekvatan odgovor izabranika Mihaila Šušića pa se na veliki odmor odlazi sa rezultatom 36:36. U nastavku utakmice naš tim je zaigrao onako kako nas je i navikao. Jaka odbrana je materijalizovana sa nekoliko kontra napada, koja Radovanović završava efektnim zakucavanjima, koja su prosto demoralisala rivala. U završnici utakmice korektni gosti iz Beograda pokušavaju da se rezultatski vrate u meč, ali Mladost mirno privodi utakmicu kraju i stiže do veoma važnog sedmog trijumfa u sezoni, koji je naš tim učvrstio na odličnom šestom mestu. U narednom kolu junior Mladosti gostuju u Beogradu gde se sastaju sa ekipom Dinamika.

MLADOST – BEKO 76:63 (12:20, 24:16, 19:14, 21:13)

MLADOST: Despotović, Radovanović 11, Lazarević 17, Nikolić 11, Krunić, Trifunović 2, Dragićević 7, Kovačević 6, Stojanović 11, Starčević, Pavićević i Savić 11.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top