Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Treća uzastopna pobeda juniora

Treća uzastopna pobeda juniora

Juniori Mladosti su zabeležili treću uzastopnu pobedu. Izvanredna ekipa Mihaila Šušića je savladala Mladost Veternik u Novom Sadu rezultatom 78:89.

Puni samopouzdanja su naši igrači ušli u meč sa Novosađanima. Od samog početka utakmice su čvrsto odgovorili domaćinu koji je ipak nakon prvih deset minuta igre imao osam poena prednosti. U drugoj četvrtini na terenu je postojao samo jedan tim. Dragićević je dirigovao igrom, a sjajno su ga pratili Radovanović, Stojanović, Lazarević, Nikolić, Savić, Kovačević i ostali. Taj period Mladost rešava sa ubedljivih 15 razlike i na odmor se odlazi sa rezultatom 41:48. U trećem periodu domaćini dolaze do prednosti, ali poslednjih deset minuta u potpunosti propadaju našim igračima koji su na kraju slavili sa zasluženih 78:89.

Svi naši momci su dali doprinos četvrtoj pobedi u sezoni. Ipak, moramo izdvojiti Dragićevića koji postigao 27 poena. Dvocifreni učinak su ostvarili i Radovanović sa 18, Stojanović sa 12 i Nikolić sa 11 postignutih poena. Nakon sedam odigranih utakmica Mladost zauzima sjajno šesto mesto sa skorom od 4 pobede i tri poraza. U narednom kolu naši juniori imaju novo gostovanje jer se u Beogradu sastaju sa ekipom Mega Bemaxa.

MLADOST VETERNIK – MLADOST 78:89(30:22, 11:26, 22:15, 15:26)

MLADOST: Adžemović, Radovanović 18, Lazarević 6, Nikolić 11, Krunić, Despotović, Dragićević 27, Kovačević 3, Stojanović 12, Starčević 4, Rutović 2 i Savić 6.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top