Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Malo nedostajalo do podviga

Malo nedostajalo do podviga

Kadetima Mladosti je malo snage i sreće nedostajalo da naprave veliki podvig na gostovanju u Beogradu. Partizan je posle uzbudljivih 40 minuta igre slavio sa 74:66. Naš tim je bio izuzetno oslabljen u ovom duelu, s’obzirom da zbog povreda trener Aleksandar Bjelić nije mogao da računa na Obućinu, Veljka Ilića i Aleksića.

Iako silno oslabljeni naši kadeti su hrabro ušli u duel sa renomiranim rivalom. To najbolje ilustruje osam poena viška nakon prvih deset minuta igre, kada je nerešiva enigma za domaći tim bio centar Mladosti Miloš Ilić. Druga četvrtina u potpunosti pripada crno belima koji na veliki odmor odlaze sa 4 poena viška, 36:32. U trećoj četvrtini odlični Andrija Kolarević koji sa distance postiže 16 poena(4 trojke) uz asistenciju Matovića, Zlatanovića, Obradovića i Ilića pokreće naš tim, što za rezultat daje preokret i prednost Mladosti od 2 poena pred poslednji kvartal. U poslednjoj četvrtini je umor sustigao naše igrače i tada se tek na pravi način osetio izostanak povređenih. To ilustruje i veoma loš procenat sa linije slobodnih bacanja(3 od 12).Beograđani to koriste i u samoj završnici stižu do nedostižene prednosti i pobede. Bez obzira na poraz mora se odati priznanje našim kadetima, koji su u Balonu Korn na pravi način prezentovali Mladost u duelu sa jednim od najvećih srpskih klubova. U narednom kolu kadeti Mladosti gostuju u Užicu gde se sastaju sa ekipom Slobode.

PARTIZAN – MLADOST 74:66(12:20, 24:12, 16:22, 22:12)

MLADOST. Matović 9, Nikolić, Majstorović, Kolarević 22, Obradović 4, Gemaljević 3, Vujović, Jelušić, Zlatanović 9, Stevanović 2 i Ilić 17.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top