Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Poraz juniora posle velike borbe

Poraz juniora posle velike borbe

U utakmici 2.kola Roda lige Srbije juniori Mladosti su poraženi od Borca rezultatom 68:78. Oko 200 gledalaca u sportskoj dvorani Mladost je videlo borbenu utakmicu dva gradska rivala. Tim Mihaila Šušića je sjajno otvorio meč i trener Borca Tomašević je veoma brzo bio primoran da zatraži tajm aut, jer je na semafoeu stajalo 22:8. Igrači Borca su se malo trgli, ali je prvi period zasluženo pripao našim juniorima rezultatom 24:15. Velika borba je viđena i drugih 20 minuta, ali naš tim uspeva da sačuva prednost i na veliki odmor se odlazi sa rezultatom 38:37.

I u nastavku utakmice vbelika borba na terenu. Favorizovani Borac preti, ali se naši momci ne daju. Ipak do izražaja dolazi iskustvo sjajnog tandema gostiju O.Mićović-Krsmanović. Njih dvojica obilato koriste veliki broj izgubljenih lopti našeg tima(26) i u poslednjem periodu dovode svoj tim do pobede.

Bez obzira na poraz u duelu sa iskusnijim i starijim rivalom našim igračima se nema šta zameriti. Borili su se maksimalno i uprkos porazu stekli simpatije većeg dela gledališta u sportskoj dvorani Mladost.

MLADOST – BORAC 68:78(24:15, 14:22, 18:22, 12:19)

MLADOST: Vukosavljević, Radovanović 16, Lazarević 12, Nikolić 12, Rutović, Pavićević, Juković 12, Kovačević 7, Stojanović 9, Starčević, Krunić i Savić. 

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top