Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Kadeti bolji od Kraljevčana

Kadeti bolji od Kraljevčana

Kadeti Mladosti su zabeležili prvu pobedu u novoj sezoni Triglav lige Srbije. Izabranici Aleksandra Bjelića su u hali kraj Morave savladali Slogu rezultatom 85:69.

Naš tim je odlično otvorio utakmicu i na semaforu je posle pet minuta igre stajalo 15:1. Gosti se nisu predavali i polako su počeli da se rezultatski vraćaju u meč. Na veliki odmor Mladost odlazi sa prednošću od pet poena, 42:37. Gosti treći period počinju mnogo bolje i posle par minuta stižu do izjednačenja, 42:42. Obućina i Kolarević su imali po četiri lične greške, a potom se desio i veliki peh kada je igru zbog povrede morao da napusti do tada najbolji igrač Mladosti Nemanja Obućina. Njegova povreda kao da je mobilisala ostale igrače koji su bodreni sa tribina zaigrali kao preporođeni. Zlatanoviću i Obradoviću se priključuju borbeni Matović i Aleksić tako da prednost našeg tima počinje da raste iz minuta u minut. Završnica utakmice je protekla u mirnoj atmosferi, a trener Bjelić je iskoristio priliku da ukaže šansu mladima Gemaljeviću i Majstoroviću.

U narednom kolu kadeti Mladosti gostuju u Beogradu gde se sastaju sa Crvenom zvezdom.

MLADOST – SLOGA 85:69(23:16, 19:21, 26:17, 17:15)

MLADOST: Matović 6, Nikolić, Majstorović, Kolarević 8, Obradović 17, Gemaljević 3, Vujović 2, Jelušić, Zlatanović 20, Obućina 25, Aleksić 4 i Stevanović.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top