Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » “Očekujemo tešku sezonu“

“Očekujemo tešku sezonu“

kkm

Predstojećeg vikenda u Srbiji zvanično startuje nova takmičarska sezona. Prvi tim Mladosti će se šestu sezonu za redom takmičiti u Drugoj muškoj ligi. U prvenstvu će ove sezone učestvovati 14 timova, a košarkaši Mladosti na premijeri gostuju ekipi Šapca. O predstojećoj sezoni za sajt kluba govori trener prvog tima Vladimir Zlatanović.

“Sa pripremama smo počeli na vreme i mogu reći da smo ispunili plan i program. Radili smo vredno u prethodna dva meseca, a pored treninga smo odigrali i veliki broj pripremnih utakmica. Tim je u velikoj meri izmenjen u odnosu na prošlu sezonu, tako da je i za nas u stručnom štabu velika nepoznanica kada su u pitanju dometi naše ekipe. Ono što moram apostrofirati je da su igrači veoma profesionalno odgovorili svim obavezama i sa te strane sam zadovoljan onim što je urađeno u prethodnih 60 dana“.

Mladost će naredne sezone nastupati sa verovatno najmlađim timom u ligi?

“Činjenica je da imamo samo četiri seniora u prvom timu. Najstariji od njih ima 22 godine pa to dovoljno ilustruje podatak koliko smo mlad tim. Podsećam da nas je napustila faktički cela petorka i da su klub napustili Vučićević, Janković, Avramović, Petković i Spasić. Uz Jovanovića, Kneževića, Vasilijevića i Pejčinovića okosnicu tima će činiti juniori. Ono će nadam se nastupati na dva fronta, jer ih već ovog vikenda očekuju kvalifikacije za juniorsku ligu Srbije. Cilj nam je da obezbedimo opstanak, ali pre svega afirmišemo nekoliko mladih igrača što smo radili i ranijih godina“.

KK-Mladost1

Na premijeri tim Mladosti u nedelju od 19,30 gostuje u Šapcu?

“Već sam rekao da juniori u petak i subotu igraju kvalifikacije u Požegi i to će u velikoj meri uticati na premijerni meč. U Šapcu igramo u nedelju pa će naši igrači faktički odigrati tri utakmice za tri dana. Znamo da nas očekuje neugodan i kvalitetan rival i da neće biti nimalo lako. Šabac se u prelaznom roku pojačao, ali se iskreno nadam da ćemo dati sve od sebe u ovom trenutku i možda napraviti iznenađenje na startu“ – zaključio je trener Vladimir Zlatanović.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top