Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Kadeti silni u Zemunu

Kadeti silni u Zemunu

Kadeti Mladosti su posle odlične igre zabeležili veoma bitnu pobedu na gostovanju u Zemunu. Pobeda dobija na značaju jer je ostvarena u duelu sa jednim od direktnih rivala u borbi za što bolju poziciju pred F8. Tim Aleksandra Bjelića je možda odigrao i najbolje poluvreme u dosadašnjem delu sezone. Uvek neugodni Zemunci kao da nisu znali šta ih je snašlo pa je posle prvih 20 minuta igre na semaforu stajalo 26:49. U igri naših kadeta je jednostavno sve štimalo. Od agresivne i odlične odbrane, preko dosta lakih poena iz kontre, pa do strpljivih napada koji su obično rezultirali poenima. U nastavku utakmice košarkaši Zemuna su bili dosta agresivniji, ali jedino što su uspeli je da konačan minus svedu na jednocifren. Petorka Mladosti je uz dosta drugih košarkaških parametara ostvarila i dvocifren učinak postignutih poena. Obućina je postigao 20, Miloš Ilić 19(indeks 34), Zlatanović 17, Obradović 12, a Kolarević uz 10 postignutih poena potpuno iz igre isključio do sada najefikasnijeg igrača Zemuna Đinovića. Sve to je bilo dovoljno za konačnih 71:82.

Devetom pobedom u sezoni kadeti Mladosti se nalaze na deobi petog mesta. U narednom kolu ih očekuje duel sa Partizanom u hali kraj Morave.

ZEMUN – MLADOST 71:82(13:24, 13:25, 22:15, 23:18)

MLADOST: Majstorović, Nikolić, Gemaljević, Kolarević 10, Obradović 12, V.Ilić 4, Vujović, Zlatanović 17, Obućina 20, Stevanović i M.Ilić 19.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top