Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Još korak do jedinstvene lige

Još korak do jedinstvene lige

požega

Posle dva kola drugog kruga kvalifikacija, jedino juniori Mladosti imaju stopostotan učinak. Izabranici Mihaila Šušića su najpre u 1.kolu savladali Play off sa 73:64, dok su danas u velikom derbiju bili bolji od Užičke Slobode rezultatom 52:48. Time su se naši juniori revanširali Užičanima za dosta bolan poraz prošle godine, ali i napravili krupan korak ka plasmanu u jedinstvenu ligu Srbije.

Naši juniori su od samog početka nametnuli dobar i jak ritam i konstantno iz minuta u minut povećavali prednost. Prva četvrtina je završena rezultatom 16:8, da bi se na veliki odmor otišlo sa takođe plus 8, 32:24. Treba reći da su polovinom drugog perioda juniori Mladosti imali najveću prednost 30:15.

U nastavku utakmice velika borba. Užičani se vraćaju u igru, a prednost Mladosti se topi. Tri minuta pre kraja Sloboda je prvi put povela, ali je usledio adekvatan odgovor. Trojka Ćirića u poslednjem minutu je bila i znak da će naši juniori zabeležiti trijumf.

Najefikasniji je bio Nikola Kočović sa 20, Rakićević je postigao 16, a sjajni Stefan Savić uz 9 poena imao i dvadeset skokova. Veliki posao posebno u defanzivi je odradio i Nikola Ilić.

U poslednjoj utakmici naši juniori sutra od 14 časova igraju protiv Borca, a za očekivati je da trećim trijumfom proslave povratak u jedinstvenu ligu Srbije.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top