Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Maestralni juniori u ligi Srbije

Maestralni juniori u ligi Srbije

požega svi

Juniori našeg kluba su superiorno izborili povratak u jedinstvenu ligu Srbije. U utakmici 3.kola kvalifikacionog turnira u Požegi izabranici Mihaila Šušića su deklasirali Borac sa više nego ubedljivih 97:57(20:17, 21:10, 36:14 i 20:16).

Tako su naši juniori sa maksimalne tri pobede obezbedili plasman u jedinstvenu ligu Srbije. Izabranici Mihaila Šušića su od samog početka stekli prednost koja je rasla iz minuta u minut. Iako je lider tima Rakićević već u 15.minutu napustio igru zbog povrede, pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Lidersku palicu je preuzeo maestralni Nikola Kočović, koji je uz svesrdnu pomoć ostalih igrača doveo tim Mladosti do ubedljivog i zasluženog trijumfa.

požega igra

 

Najefikasniji u timu Mladosti je bio Kočović sa 21, odlični Nikolić je ubacio 19, Ćirić 15, Savić 12, Kurćubić 9, Ilić 9, Šćekić 4, Smiljanić 3, Rakićević 3 i Stojanović 2 poena. Udeo u velikom uspehu su imali i Milović i Šarančić. Oduševljenje pobedom i plasmanom u jedinstvenu ligu Srbije nije krio i trener Mihailo Šušić.

“Momci su dali sve od sbe i zasluženo izborili plasman u elitu. Izdržali su veliki psihološki pritisak nakon prošlogodišnjeg neuspeha. Pokazali su i dokazali kako se u našem klubu radi sa mladim igračima. Mislim da nismo rekli zadnju reč i da nas očekuje uspešna sezona u prvenstvu jedinstvene lige. Cilj nam je što bolji rezultat, ali pre svega razigravanje ovih mladih talentovanih dečaka“.

picerija

Juniori Mladosti su plasman u jedinstvenu ligu proslavili kod svog velikog navijača i praijatelja u prelepom ambijentu pizzerie 13 u Čačku. Žreb za predstojeću sezonu je u utorak u 12 časova u kući košarke.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top