Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Dvostruko slavlje Mladosti u Užicu

Dvostruko slavlje Mladosti u Užicu

Prvi tim Mladosti je u okviru 6.kola druge regionalne lige ostvario veoma bitnu pobedu na gostovanju u Užicu. Izabranici Aleksandra Bjelića su posle velike borbe savladali ekipu Play off-a rezultatom 82:88.

Iskusniji domaći igrači su bolje otvorili meč i serijom od čak sedam ubačenih trojki prvi period rešili u svoju korist rezultatom 28:20. U drugih deset minuta naš mladi tim je bolji i smanjuje prednost Užičana, pa se na veliki odmor odlazi sa rezultatom 44:41. Prelomna je bila treća četvrtina koju Mladost rešava u svoju korist sa 14:22. Uporni košarkaši Play off-a se ne predaju. Prilaze na četiri poena zaostatka, ali mladi Čačani odbijaju taj napad i mirno privode utakmicu kraju.

Bolji od ostalih u trećoj pobedi u ovoj sezoni su bili Stefan Kovačević sa 28, Luka Mladenović sa 24, Andrija Kolarević sa 18 i Ognjen Kovačević sa 14 postignutih poena. U narednom kolu Mladost gostuje lideru na tabeli ekipi OKK Ivanjice.

Uspešan dan Mladosti u Užicu su upotpunili i pioniri našeg kluba. Ekipa Dejana Kolarevića je posle velike borbe i izuzetne igre savladala trećeplasiranu Slobodu sa 57:74. Podsećamo da je pionirski tim Mladosti daleko najmlađi u međuregionalnoj ligi i da posle šest odigranih kola ima skor od po tri pobede i poraza.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top