Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Pobeda prvog tima na premijeri

Pobeda prvog tima na premijeri

 

 

Prvi tim Mladosti je pobedom startovao u prvenstvu Druge muške regionalne lige. Izabranici Aleksandra Bjelića su posle velike borbe savladali neugodnu ekipu Užica rezultatom 92:84.

Oko stotinak gledalaca u sportskoj hali Mladost je pratilo veoma neizvesnu i zanimljivu utakmicu. Najmlađi tim u ligi, sa samo dvojicom igrača od 22 godine i preostalim juniorima i kadetima je od početka nametnuo svoj stil igre protiv veoma iskusnog sastava iz Užica. Kovačević, Mladenović i Kolarević su rešetali koš gostiju iz svih pozicija, a obilatu pomoć su imali i u borbenoj igri Adžemovića, Vujovića i Stankoskog. Gosti su polovinom treće deonice stigli do dvocifrene prednosti, ali je u poslednjem kvartalu usledila furiozna igra naših momaka koji su na kraju zasluženo stigli do značajne pobede na startu prvenstva.

Najefikasniji na meču su bili Stefan Kovačević i Luka Mladenović koji su postigli po 32 poena. U svom debitantskom nastupu u seniorskoj konkurenciji Andrija Kolarević je postigao 21 poena. Zanimljivo je da su ova trojica igrača ubacili ukupno 15 trojki u pobedi protiv Užica.

U narednom kolu Mladost očekuje mali komšijski derbi u Zablaću gde se sastaju sa ekipom Morave.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top