Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Kadeti startovali pobedom u novoj godini

Kadeti startovali pobedom u novoj godini

Posle tronedeljne pauze nastavljeno je prvenstvo Triglav lige Srbije. Kadeti Mladosti su pred svojim navijačima ostvarili izuzetno vrednu pobedu savladavši Mladost Veternik iz Novog Sada rezultatom 78:65. Ova pobeda je veoma važna jer je ostvarena većom razlikom nego što je zabeležen poraz u prvom kolu u Novom Sadu.

Od samog početka ekipa Aleksandra Bjelića je jasno stavila gostima do znanja da nemaju šta da traže u hali kraj Morave pred oko stotinak gledalaca. Rezultat prve četvrtine(20:4) dovoljno govori sa koliko motiva su naši momci ušli u ovaj meč. Braća Ilići su gospodarili ispod oba koša, dok su Obućina, Zlatanović, Obradović i Kolarević odrađivali posao na spoljnim pozicijama. Pokušavali su Novosađani da uhvate rezultatski priključak, ali je naš tim sve te napade odbijao. Na kraju se stiglo do vredne i zaslužene pobede koja može mnogo značiti u borbi za plasman na finalni turnir. U narednom kolu kadeti Mladosti gostuju u Kraljevu gde se sastaju sa poslednjeplasiranom Slogom.

MLADOST – MLADOST VETERNIK 78:65 (20:4, 17:20, 26:23, 15:18)

MLADOST: Matović, Gemaljević, Majstorović, Kolarević 8, Obradović 15, V.Ilić 9, Vujović 2, Jelušić, Zlatanović 13, Obućina 16, Stevanović i M.Ilić 15.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top