Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Važna pobeda kadeta u Užicu

Važna pobeda kadeta u Užicu

 

Ekipa Aleksandra Bjelića je zabeležila veoma važnu pobedu na teškom gostovanju u Užicu. Posle 40 minuta velike borbe Mladost je slavila u Velikom parku rezultatom 63:73. Kadeti Slobode su bolje otvorili meč. Koristeći mlaku igru našeg tima u odbrani i veoma slabu koncetraciju u napadu Užičani su prvi period rešili u svoju korist sa 19:13. U drugih deset minuta izjednačena igra i plus pet za Slobodu pred odlazak na veliki odmor, 35:30. Presudna je bila treća četvrtina. Ulaskom u igru borbenog Veljka Vujovića naš tim je konačno dobio čvrstinu u odbrani, što je odmah rezultiralo i boljom realizacijom u napadu. Odlična organizacija igre od strane Zlatanovića, preciznost Ilića i Obućine su bili dovoljni za veliki preokret. U poslednju četvrtinu naš tim ulazi sa 11 poena viška i može se reći mirno privodi utakmicu kraju.

Nakon osam odigranih utakmica kadeti Mladosti imaju skor od po četiri pobede i poraza, a u narednom kolu u veoma bitnoj utakmici dočekuju ekipu Vizure.

SLOBODA – MLADOST 63:73(19:13, 16:17, 10:26, 18:17)

MLADOST: Matović, Nikolić, Majstorović, Kolarević 2, Obradović 8, Gemaljević, Vujović 6, Zlatanović 21, Obućina 16, Stevanović 4 i Ilić 17.  

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top