Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Sa Ilićima drugačije i lakše

Sa Ilićima drugačije i lakše

Kadeti Mladosti su u utakmici 6.kola Triglav lige Srbije ostvarili veoma važnu pobedu. Ekipa Aleksandra Bjelića je pred oko stotinak gledalaca u hali kraj Morave savladala Zemun Fitofarmaciju rezultatom 80:77.

Prva četvrtina duela sa uvek neugodnim rivalom protekla je u neizvesnoj i izjednačenoj igri. Osetio se itekako u igri našeg tima povratak Miloša i Veljka Ilića koji su faktički daovali u prvenstvu Triglav lige. Sa dosta jačim skokom igra Mladosti je iz minuta u minut bila sigurnija, pa je i prednost koju su naši igrači preuzeli polovinom drugog perioda rasla iz minuta u minut. Ton igri je davao danas izvanredni Miloš Ilić, što je svakako podstaklo i ostale igrače Mladosti da daju svoj doprinos važnoj pobedi. Pitanje pobednika je faktički bilo rešeno polovinom poslednjeg perioda kada je Mladost imala 15 poena viška. Do kraja utakmice uporni Zemunci su serijom trojki ublažili poraz, ali vremena za nešto više nisu imali.

Utakmicu je obeležio Miloš Ilić sa dabl dabl učinkom(19 poena i 14 skokova). Solidan učinak u našem timu su imali Obućina i Veljko Ilić sa 14, Obradović sa 13, Zlatanović sa 11 i Kolarević sa 9 postignutih poena. Kod gostiju daleko najbolji utisak je ostavio Đinović koji je sa 34 postignuta poena bio prvi strelac tima. Mladost se posle šest odigranih kola nalazi na deobi sedmog mesta sa ekipom Konstantina i skorom od tri pobede i tri poraza. U narednom kolu kadeti Mladosti gostuju u Beogradu gde se sastaju sa ekipom Partizana.

MLADOST – ZEMUN FITOFARMACIJA 80:77(19:20, 25:19, 19:11, 17:27)

MLADOST: Matović, Nikolić, Aleksić, Kolarević 9, Obradović 13. V.Ilić 14, Vujović, Jelušić, Zlatanović 11, Obućina 14, Stevanović i M.Ilić 19.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top