Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Okončana Mini basket liga 2017/18

Okončana Mini basket liga 2017/18

U lepom ambijentu pred velikim brojem gledalaca u sportskoj dvorani Mladost je odigran finalni dan Mini basket lige za sezonu 2017/18. Odigrano je ukupno šes utakmica za plasman, a pored nagrada ekipama uručeni su i pehari najboljim strelcima.

U utakmici za treće mesto u kategoriji I i II razreda Dragiša Mišović je savladala Tanasko Rajić sa 23:18. U finalu je posle velike borbe Milica Pavlović bila bolja od Vuka Karadžića rezultatom 17:15. Najbolji strelac u ovoj kategoriji je Vuk Petrović iz OŠ Milica Pavlović sa 38 postignutih poena.

Najuzbudljivija utakmica dana je bila za treće mesto u kategoriji trećaka. Trojkom Andrije Šušića u poslednjoj sekundi Vuk Karadžić je izjednačio u meču protiv Tanaska Rajiča. Škola iz Ljubića je bila uspešnija posle produžetka pa je zasluženo slavila sa 20:19. U finalu nije bilo dileme jer je Dragiša Mišović sa ubedljivih 22:8 slavila protiv Milice Pavlović. Najbolji strelac je Andrija Šušić sa 38 postignutih poena.

 

Tanasko Rajić je osvojio treće mesto kod četvrtaka jer je bio bolji od Vuka Karadžića sa 25:22. U finalu nije bilo velikih dilema. Milica Pavlović je slavila sa 29:18 protiv Dragiše Mišovića. Najbolji strelac i u ovoj konkurenciji je Andrija Šušić sa takođe 38 postignutih poena.

Uz medalje sve ekipe su dobile i lepe priveske za ključeve sa logom našeg kluba.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top