Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Juniori bolji od Partizana uz novi tripl dabl Šušića

Juniori bolji od Partizana uz novi tripl dabl Šušića

U jednom od derbija 16.kola Roda juniorske lige Srbije Mladost je zasluženo savladala Partizan NIS rezultatom 77:68. Utakmica je u potpunosti opravdala epitet derbija, tako da je oko 200 gledalaca zadovoljno napustilo halu kraj Morave.

Domaćini su hrabro krenuli i već posle tri minuta vodili sa 11:2. Usledila je serija gostiju od 16:0, tako da Beograđani prvo poluvreme rešavaju u svoju korist. Drugih deset minuta protiče u apsolutnoj dominaciji Šušića i drugova, pa naš tim na odmor odlazi sa plus osam, a gosti ostaju bez trenera na klupi, jer je Bućan nakon protesta najpre dobio tehničku, a potom i diskvalifikujuću grešku. U nastavku utakmice prednost Mladosti varira od sedam do maksimalnih sedamnaest poena. Igrači Partizana su pokušali sve ne bi li stigli do preokreta, ali je Milošević sa dve uzastopne trojke definitivno rešio pitanje pobednika.

Utakmicu je ponovo obeležio sjajni Miloje Šušić koji je uz 20 postignutih poena zabeležio po deset asistencija i skokova. On je svakako bio prevaga, ali se moraju pohvaliti i svi ostali igrači ekipe Vladimira Zlatanovića. U timu iz Beograda bolji od ostalih su bili Popović, Tanasković i Karapandžić.

MLADOST – PARTIZAN 77:68(15:20, 28:15, 15:16, 19:17)

MLADOST: A.Krsmanović 12, Radovanović 8, Vujinović 7, Zdravković 3, Nikolić, S.Krsmanović 7, Šušić 20, Dragićević 6, Nenadić, Milošević 6, Pejović 9 i Matijašević. 

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top