Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Prva grupa otputovala na kamp

Prva grupa otputovala na kamp

DSC09089

Kao i prethodnih godina, mladi košarkaši našeg kluba će jedan deo letnjeg raspusta provesti na košarkaškom kampu. Danas je put Zlatibora krenula prva grupa od 34 dečaka koji će narednih deset dana biti članovi poznatog košarkaškog kampa “Maxima“. Zajedno sa našim košarkašima u kampu će boraviti treneri Dragan Cvetković i Ivan Kandić.

“Destinacija je ostala ista, a ove godine prvi put učestvujemo na kampu “Maxima“. Prethodnih desetak godina smo uglavnom sami na nivou kluba organizovali letnje kampove, a ove godine smo se odlučili da učestvujemo na kampu gde borave i deca iz drugih sredina. Roditelji i deca su pre nekoliko meseci putem ankete odabrali “Maximu“ i ja verujem da nisu pogrešili. Uslovi na ovom kampu spadaju u red najboljih kada je u pitanju ovakav vid boravka i rada dece u letnjem periodu“ – rekao je direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

DSC09091

Mladi košarkaši će na Zlatiboru boraviti do 7.jula, kada na put kreće druga grupa naših igrača koji će takođe deset dana biti deo košarkaškog kampa “Maxima“.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top