Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Šou Rakićevića za nastavak serije

Šou Rakićevića za nastavak serije

rakac

JUNIORSKA LIGA SRBIJE 14.kolo: MEGA VIZURA – MLADOST 76:84(22:20, 22:16, 14:27, 18:21)

Hala Vizura u Zemunu, gledalaca 100. Sudije Milovanović i Vasiljević.

MEGA VIZURA: Đorđević, Bjelobaba 9, Bogdanović 11, Popović 12, Đoković 18, Jakovljević 2, Stanojević 4, Musić 1, Matić 19, Vićentić, Janketić, Šljivančanin.

MLADOST: Milović, Savić 3, Smiljanić, Rakićević 42, Kočović 9, Milinković 2, Ćirić 18, Stojanović, Ilić, Šćekić 6, Stamenić 4, Šarančić. 

Juniori Mladosti su nastavili seriju odličnih igara i rezultata. Izabranici Mihaila Šušića su danas u Zemunu zasluženo savladali Mega Vizuru sa . Ovom pobedom naši juniori su se učvrstili na trećem mestu iza ekipa Crvene zvezde i Partizana.

Sam tok utakmice je pokazao da naši juniori igraju sjajno u nastavku prvenstva. Prve dve četvrtine pripadaju domaćinima, koji na veliki odmor odlaze sa osam poena prednosti, 44:36. U nastavku utakmice na parketu hale Vizura postojao je samo jedan tim. Predvođeni maestralnim Rakićevićem naši juniori najpre anuliraju prednost domaćih, da bi potom i prešli u vođstvo koje su uvećavali do kraja meča. Prednost je rasla do konačnih plus osam, mada su naši juniori u jednom trenutku vodili i sa 15 poena razlike.

Samu utakmicu je obeležio fantastični Petar Rakićević, koji je postigao 42 poena i imao indeks uspešnosti od 45. Mladi bek Mladosti je još jednom pokazao sav svoj raskošan talenat, ostavivši bez daha brojne košarkaške pposlenike u zemunskoj hali. Ne smemo zanemariti i učinak ostalih naših igrača, koji su svojom igrom doprineli da se ostvari veoma bitna deseta pobeda u sezoni.

“Sjajno drugo poluvreme i velika pobeda za nas. Mi smo zaista u jednoj odličnoj seriji i danas smo savladali jakog rivala na njegovom terenu. Naši igrači igraju paralelno na dva fronta i čestitam im na igri, ali i odnosu prema dresu. Nemam običaj da ističem pojedince, ali je Rakićević zaista danas pokazao svu raskoš svog velikog talenta, naravno sa ostalim našim igračima“ – zadovoljan je bio trener Mladosti Mihailo Šušić.

Naši juniori zauzimaju treće mesto sa skorom od 10 pobeda i 4 poraza. U narednom kolu dočekuju Slobodu iz Užica.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top