Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Superiorno do velikog trofeja

Superiorno do velikog trofeja

BcvzbasCIAAn_n-

Pioniri našeg kluba su ostvarili sjajan rezultat osvajanjem prvog mesta na 14.međunarodnom turniru Canestri senza Reti, koji je večeras završen u Italijanskom gradu Ivrea. Pred prepunim tribinama hale Ćena, pioniri Mladosti su ubedljivo savladali vršnjake Partizana rezultatom 72:49. Pobeda faktički nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, a naši pioniri su potvrdili sjajan nastup u Ivrei, zabeleživši šest pobeda.

Pored osvajanja prvog mesta i velikog pehara koji će od sutra krasiti vitrine kluba, u naš grad stižu i dva individualna priznanja. Najuspešniji MVP igrač turnira je Nikola Zdravković, dok je Pavle Trifunović izabran za člana idealne petorke.

klinci finale

Još jednom velike čestitke treneru Vladanu Tutunoviću i igračima rođenim 2000.godine koji su ponovili uspeh generacija koje su osvajale ovaj prestižni trofej(90, 92, 96 i 98). Boje našeg kluba, grada i Srbije su u Italiji branili: Jovan Babović, Nikola Simović, Petar Bojović, Matija Dragićević, Aleksandar Pejović, Nikola Zdravković, Filip Nenadić, Pavle Trifunović, Dušan Adžemović, Aleksa Mandić, Ognjen Vidojević i Vuk Petković. 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top