Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Pioniri u Italiji

Pioniri u Italiji

cacak vlade

Selekcija dečaka rođenih 2000.godine je otputovala u Italijanski grad Ivrea, gde sutra počinje tradicionalni međunarodni turnir “Canestri senza reti“. Na ovom prestižnom turniru učesvuje 16 ekipa iz Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Naša ekipa je u grupi B, gde će joj rivali biti Salinas Falkons iz Tuzle, Masi i Lettera 22 iz Italije.

“Očekujem pre svega da deca ponašanjem i igrom na pravi način reprezentuju klub, grad i Srbiju. Pored nas na turniru učestvuju još dve srpske ekipe, Beogradski Partizan i Foka iz Kragujevca. Nadam se da ćemo ponoviti rezultat koje su zabeležile starije generacije i još više učvrstiti prijateljstvo sa našim Italijanskim košarkaškim drugovima“ – rekao je trener Vlade Tutunović.

Uz Tutunovića put Italije je krenuo i mladi trener Darko Tanasijević, kao i 12 igrača: Jovan Babović, Nikola Simović, Petar Bojović, Matija Dragićević, Aleksandar Pejović, Nikola Zdravković, Filip Nenadić, Pavle Trifunović, Dušan Adžemović, Aleksa Mandić, Ognjen Vidojević i Vuk Petković.

Prvu utakmicu naša ekipa igra u petak u 9 časova protiv domaćina Lettere 22, u 20 se sastaju sa Tuzlom, dok u subotu od 18 časova igraju protiv Italijanskog Masija. Poslednja dva dana turnira 29. i 30.decembra su utakmice za plasman.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top