Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Jak otpor lideru

Jak otpor lideru

IMG_2821

JUNIORSKA LIGA SRBIJE 7.kolo: MLADOST – CRVENA ZVEZDA TELEKOM 49:53(10:15, 9:6, 18:19, 12:13)

Sportska dvorana Mladost, gledalaca 500. Sudije Jovašević i Nikitović(Čačak).

MLADOST: Milinković, Savić, Smiljanić, Rakićević 14, Kočović 11, Nikolić, Domanović, Kurćubić, Ilić 13, Šćekić 11, Lazić, Šarančić.

CRVENA ZVEZDA TELEKOM: Simić, Anđelković 5, Trajković, Ostojić 3, Radović, Stojanović 12, Rakićević 4, Lazarević 19, Jeković 5, Radovanović 2, Stajkovski, Miladinović 3.

Oko 500 gledalaca u sportskoj dvorani Mladost je posmatralo pravu prvenstvenu, tvrdu utakmicu. Rovovska borba se vodila svih 40 minuta, a na kraju su se radovali favorizovani Beograđani. Od samog početka se videlo da oslabljena četa Mihaila Šušića neće ustuknuti pred juniorskim “drim timom“. Hrabro i borbeno uz sjajnu podršku sa tribina, juniori Mladosti su izgarali na terenu. U jednom momentu su imali plus pet, dok su Beograđani najviši suficit imali izražen sa šest poena razlike. To najbolje odslikava kakva se borba vodila. U samoj završnici utakmice Čačanima je ponestalo snage, što košarkaši Crvene zvezde koriste i dolaze do sedme uzastopne pobede u sezoni. Zanimljivo je napomenuti da su se u redovima Mladosti samo četvorica igrača upisali u listu strelaca. Rakićević je postigao 14, Ilić 13 uz fantastičnih 16 skokova, a Kočović i Šćekić po 11 poena. U pobedničkom sastavu bolji od ostalih su bili Lazarević sa 19 i Stojanović sa 12 postignutih poena.

IMG_2816

Juniori Mladosti nakon sedam odigranih kola zauzimaju šesto mesto sa skorom od tri pobede i četiri poraza. U narednom kolu izabranici Mihaila Šušića dočekuju ekipu Prokuplja.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top